Goodmills Magyarország
Malomipari Kft.

A GoodMills Magyarország Malomipari Kft. Magyarország piacvezető malomipari őrlemény-előállítója és -forgalmazója. Székhelyünk Komáromban, az 1904 óta működő komáromi malom tőszomszédságában található. Központi irodánknak a budaörsi Terrapark ad otthont. Az országos lefedettséget a Baján, Csornán, Komáromban és Tiszapalkonyán található malmaink biztosítják.

A GoodMills Magyarország Kft. szilárd tulajdonosi háttérrel és biztos pénzügyi alapokkal rendelkezik. 99,9%-ban a bécsi székhelyű GoodMills Group GmbH tulajdonában áll, mely Közép- és Kelet-Európa legnagyobb malomipari vállalkozása.
Modern és nemzetközi léptékű üzleti filozófiánkat a helyi piacon megszerzett szaktudásunkra és sok évtizedes malomipari szakértelmünkre építjük.

A hazai termelőkkel hosszú távú és szoros együttműködésen alapuló kapcsolatot ápolunk, így biztosítjuk a folyamatosan kiemelkedő minőségű alapanyag-ellátást.
Partnereinknek és beszállítóinknak kiszámíthatóságot, etikus hozzáállást és hosszú távú együttműködést kínálunk. Az élelmiszerbiztonság és termékeink magas minősége kiemelt fontossággal bír. Élvonalbeli műszaki hátterünk garantálja ezen célok megvalósulását.
Sütőipari cégek, cukrászatok és sütödék számára széles választékban kínálunk kiváló minőségű búza-, durum-, tönkölybúza- és rozslisztet.
Dinamikusan fejlődő csomagolt lisztmárkáink folyamatos és céltudatos fejlesztésének és marketingkommunikációjának köszönhetően egyre növekvő és elégedett fogyasztói kör választja hónapról hónapra termékeinket.